Tarieven

Recht door zee mediation uit Castricum is één van de goedkoopste in vergelijking met anderen uit de regio. Zonder dat de aantrekkelijke tarieven iets afdoen aan kwaliteit. Wij zijn namelijk open over de kosten.
De kosten bespreken we met jullie tijdens het intakegesprek. Wij werken, waar mogelijk, met een vaste prijsafspraak zodat je weet waar je aan toe bent, voordat je het traject begint. Je kunt er van uit gaan dat Recht door zee mediation nooit meer uren inzet, dan strikt nodig is.

Zoals je hieronder kunt zien, is het intakegesprek gratis. Het gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Tarieven*:

Intakegesprek:  Gratis
Basiskosten:      € 100
Dossierkosten:  € 150**
Uurloon:            €    85

* Vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW
** Slechts i.g.v. scheiding/einde geregistreerd partnerschap

Liefst persoonlijk contact?

Laat hieronder je telefoonnummer achter en we nemen contact met je op.

Een mediationtraject kan al vanaf € 1.000

Naast de kosten voor de mediation kunnen er nog kosten zijn voor, bijvoorbeeld, de rechtbank, financieel advies etc. Deze kosten worden, in overleg met jullie, separaat in rekening gebracht. Dit bespreekt jullie mediator met je tijdens het intakegesprek.
Wij hebben op de achtergrond een groot team aan juristen, advocaten, notarissen, hypotheekadviseurs, financieel experts en andere specialisten. Dit team wordt, waar nodig, ingezet.

Uitzonderingen op de tarieven

De kosten die hierboven staan, gelden voor afspraken die plaatsvinden in onze praktijk te Castricum. Het kan echter voorkomen dat mediation op een andere locatie gewenst is. Dat is, in overleg, altijd mogelijk. Eventuele reiskosten en reistijd worden apart in rekening gebracht.
Het kan ook voorkomen dat het wenselijk is dat meer mensen aanwezig zijn. Het is dan mogelijk een grotere ruimte te huren. Deze kosten worden dan ook apart in rekening gebracht.

Per mediationbijeenkomst moet gerekend worden op ongeveer een uur aan bijkomende werkzaamheden. Dit betreft voorbereiding, verslaglegging en overige werkzaamheden verbonden aan de mediation welke wellicht niet direct zichtbaar zijn, maar wel noodzakelijk.

Elk traject is anders en wordt op maat geboden. Wat precies de kosten zijn voor jullie persoonlijke situatie, nemen we graag met je door in het gratis en vrijblijvende intakegesprek.

Een intake/kennismakingsgesprek duurt maximaal anderhalf uur. Het eerste gesprek van maximaal 90 minuten is kosteloos. Mochten er meerdere gesprekken nodig zijn, worden deze wel in rekening gebracht. Bijvoorbeeld wanneer meerdere partijen onafhankelijk een intakegesprek willen.

Kennismaken is gratis en vrijblijvend!

Niks is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de mediator en een vertrouwen hebben in de geboden diensten. Daarom is een kennismakingsgesprek bij Recht door zee mediation altijd gratis en geheel vrijblijvend. In dit gesprek maken we niet alleen kennis met elkaar en bespreken we de casus, maar gaan we ook op zoek naar de haalbaarheid en extra wensen. Pas als het voor alle betrokken partijen goed en passend voelt, starten we de mediation; eerder niet!

Start Whatsapp
1
Neem rechtstreeks contact op!
Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Recht door Zee mediator, Nienke Knippen van Maris.