In het geval van een echtscheidingsmedition, zullen wij tezamen de mediation begeleiden. Zo verdelen wij de energieën evenredig en op die manier staan wij jullie met de meeste vakkennis terzijde. Mijn man, Sven Knippen, is door zijn functie als verkeersvlieger als geen ander bekend met het focussen op de kern, neutraliseren van emotie en het (helpen) vinden van een oplossing.
Mochten jullie een mediation op ander vlak wensen, waarbij jullie door een vrouw èn een man begeleid willen worden, dan kun je dat altijd tijdens de intake aangeven.

Ik ben Sven Knippen

Het moment dat ik zelf ging scheiden, was het moment dat ik voor het eerst kennis maakte met een mediator. Daar zag ik hele goede dingen en ook dingen, die in mijn ogen anders/beter konden. Toen mijn scheiding escaleerde naar een complexe scheiding, volgden nog een aantal mediators. Toen maakte ik – helaas – ook kennis met de jeugdzorg.
Sinds de hervorming van het zorgstelsel in 2015 zijn er vele zaken veranderd in de jeugdzorg. Deze veranderingen zijn de zorg niet allemaal ten goede gekomen, is mijn ervaring. Dat was het moment dat ik besloot dat andere ouders bespaard zou moeten worden, wat ik heb meegemaakt. Dus naast de reguliere mediation op het gebied van echtscheiding & omgang, arbeidsconflicten en buurtbemiddeling, heb ik me gespecialiseerd in jeugdzorgmediation.

Samen met Nienke willen wij met goede echtscheidingsmediation zorgen, dat jullie überhaupt niet in de jeugdzorg terecht komen. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, dan wil ik graag bemiddelen als jullie vastlopen in de raderen van de jeugdzorg.

Neem contact op

Voor rechtstreeks contact met Sven, mail naar sven@rechtdoorzeemediation.nl

    Start Whatsapp
    1
    Neem rechtstreeks contact op!
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Recht door Zee mediator, Nienke Knippen van Maris.