Ik ben Recht door zee mediation

Mijn drang een invulling te kunnen geven aan een conflict, waarbij beide partijen het gevoel hebben dat hen recht is gedaan, heb ik, Nienke Knippen – van Maris, gecombineerd met de betekenis van mijn achternaam, die uit het Latijn komt en “van de zee” betekent:

“[een ieder ervaart] recht door [mij; achternaam = van de] zee”.

Daarnaast slaat de naam van mijn praktijk ook op onze manier van communiceren: recht door zee.

Alle begrip dat jullie proces gepaard gaat met emoties en daar is zeker ook ruimte voor in jullie mediationtraject. Onze Recht door zee mediators proberen echter geen extra emoties toe te voegen; jullie hebben ons juist ook om voorbij die emoties te kijken en deze te scheiden van de zaken die geregeld moeten worden. Voor alle partijen is het belangrijk dat knopen kunnen worden doorgehakt, overeenkomsten worden getekend en zaken worden afgehandeld. Pas als dát een feit is, kunnen jullie zelf door. Werken aan het afsluiten van een periode en het opstarten van een nieuwe.

Zonder omwegen of opsmuk zullen we je dus vertellen wat noodzakelijk, realistisch en mogelijk is.

Onze praktijk bevindt zich in Castricum, wat óók nog eens bij zee ligt. We ontvangen jullie daar graag.

Jullie zijn van harte welkom

in onze praktijk in Castricum. Daar kunnen we met elkaar om (de eet)tafel, of juist in een meer ontspannen woonkamersetting met elkaar overleggen.
Wil je liever op een andere locatie afspreken? Dan kan dat uiteraard ook. Laten we dan gezamenlijk kijken wat hierin mogelijk is.

Neem contact op

    Start Whatsapp
    1
    Neem rechtstreeks contact op!
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Recht door Zee mediator, Nienke Knippen van Maris.