Ik ben Nienke Knippen – van Maris

De afgelopen jaren ben ik van zeer dichtbij getuige geweest van een complexe scheiding. Ik was er geen feitelijk onderdeel van, maar werd er – ongewild – toch in meegezogen.

Door de goede resultaten die in de betreffende scheiding gehaald zijn, ben ik door vele anderen geraadpleegd als ‘ervaringsdeskundige’. Zo heb ik ontdekt dat ik veel voldoening haal uit het zoeken naar creatieve oplossingen voor gerezen problemen. Hoe fijn is het, als iets de ene partij niets of nauwelijks iets kost, maar de ander er wel veel rijker van wordt (in geld, goederen, mogelijkheden of energie)?

Vandaar dat ik een opleiding ben gaan volgen voor conflictbeheersing en mediation, aangevuld met een opleiding personen- & familierecht en een fiscaal-juridisch-financiële training. Zo kan ik jullie terzijde staan in jullie proces, waarbij van mij kan worden verwacht, dat ik vanuit mijn deskundigheid kan informeren en adviseren, wat de gevolgen zijn van door jullie zelf bedachte oplossingen.

Ik kan je dus zeker bijstaan wanneer het gaat om een echtscheiding. Maar ook bij een arbeidsconflict, een burenruzie of een andere bemiddeling kun je bij mij terecht.

Naast mijn functie als mediator vlieg ik ook in deeltijd de wereld rond als stewardess. Vandaar dat ik het liefst benaderd word via mail of WhatsApp; dan kan ik  je antwoorden als het mij beste uitkomt, los van reguliere kantoortijden, tijdzones en jetlags.

Neem contact op

Voor rechtstreeks contact met Nienke, mail naar nienke@rechtdoorzeemediation.nl

    Start Whatsapp
    1
    Neem rechtstreeks contact op!
    Niks is zo belangrijk als direct en persoonlijk contact. Neem daarom direct via WhatsApp contact op met uw Recht door Zee mediator, Nienke Knippen van Maris.